LA TEVA EDAT LA CONTROLAS TU

L’edat cronològica no és la mateixa que l’edat física. El calendari marca el pas del temps des que vas néixer, però l’edat del teu cos depèn de la forma en què has viscut cada moment. La teva edat real està escrita en cadascuna de les teves cèl·lules, que tenen la capacitat de regenerar-se periòdicament, transmetent a les seves successores la memòria que han recollit durant el seu temps de vida perquè puguin seguir complint amb la seva missió.

dieta ddetox

DIETAS DETOX.

Els òrgans interns (sobretot el fetge, els ronyons i l’intestí) treballen coordinadament intentant eliminar l’excés de toxines que ingerim diàriament.

Aquest treball continu fa que amb el pas del temps, a causa de possibles excessos i a errors en la dieta, s’acumulin restes de toxines que no han pogut eliminar i que cal que els ajudem netejar. És temps de fer una dieta de desintoxificació. 

LA NUTRICIÓ ÉS LA MILLOR MEDICINA

La nutrició és la font de provisió dels elements que el nostre cos necessita per mantenir-se saludable, en perfectes condicions per a oferir-nos la millor resposta als esforços que li demanem. Quan l’organisme no rep els elements que necessita per al seu òptim funcionament, manifesta els símptomes de malaltia per cridar-nos l’atenció de les seves mancances.

LA BÁSCULA ES LA TEVA AMIGA

Si tu ets de les persones que tenen facilitat per augmentar de pes, la bàscula és la teva amiga. L’obesitat i el sobrepès són una amenaça per a la teva salut, i la bàscula és l’amic que et felicita i et dóna ànim quan estàs en la línia correcta per aconseguir els teus objectius, o et crida l’atenció quan et desvies del bon camí.
Si és el teu cas, segurament estàs cansat / a de dietes, de passar fam i de patir privacions, però et sents en l’obligació d’insistir perquè ets conscient que la teva salut perilla si el teu pes està per sobre del que el teu cos accepta.

EL COLESTEROL ES NECESSARI PER LA SALUT

El colesterol és un dels diferents tipus de greixos que hi ha al cos humà. Contràriament al que es pensa, un nivell molt baix de colesterol té efectes negatius en la salut, i poden arribar a ser fatal.
Un excés també és contraproduent, per la qual cosa és important que mantinguem un control sobre l’índex de colesterol en la nostra sang.

ENVELLIMENT, LA SEVA CAUSA ÉS L’OXIDACIÓ CEL•LULAR

L’envelliment està causat per l’oxidació de les cèl·lules del nostre cos.

L’alimentació i la respiració causen residus, anomenats radicals lliures, que són originats per les pròpies cèl·lules després d’utilitzar l’oxigen i els nutrients que necessiten per generar la seva energia. Aquestes restes han de ser eliminats perquè si s’acumulen produeixen una oxidació de les cèl·lules i els teixits del cos.

LA CURA DEL COR

La cura del cor i l’omega 3 estan molt relacionats. L’omega 3 és un àcid gras que el cos no pot sintetitzar, però que és necessari per al bon funcionament de l’organisme, sobretot per a la cura del cor sa. Per aquest motiu se li ha de subministrar mitjançant la dieta o un suplement especial.